Studio

Jam Session & inschrijfformulier

SoGett Jam Session


In basis wordt elke tweede zondag van de maand vanaf 15:00 uur een besloten Jam Sessie georganiseerd in de Studio. (als er feestdagen zijn, een weekje later). Tijdens deze sessies is het de bedoeling dat muzikanten elkaar ontmoeten op alle niveaus en muziek spelen in uiteenlopende genres.

Hoe gaat het in zijn werk?

Via het formulier oder dit artikel, kan je kenbaar maken, dat je mee wilt doen. Geef aan op welke datum je met de Jam Session mee wilt doen en welk instrument(en) je wilt spelen. Je hebt tevens de mogelijkheid om een aantal nummers op te geven die je graag speelt.
SoGett maakt een selectie van de nummers die opgegeven zijn en maakt deze aan de muzikanten van die sessie bekend, zodat de minder ervaren muzikanten zich kunnen voorbereiden. Zo hebben ze een eerlijke kans om vol mee te doen. Misschien loopt het daarna muzikaal uit de hand, daar is alle ruimte voor. Neem je eigen instrument mee, drums zijn aanwezig.


A3B045B0-7BA9-484C-8609-C7AF687E23AA_1_105_c


Hapje en een drankje…


Na afloop is het even gezellig een drankje ontvangen uit de privé bar en een hapje uit de privé keuken in onze American Bistro. We vragen een kleine bijdrage voor de eerste kop koffie en de hapjes die worden geserveerd (kostprijs). De drankjes zijn ook tegen kostprijs. Zo hebben we de gelegenheid om nog even na te kletsen en elkaars ervaringen in de muziekwereld uit te wisselen.


3D2B3C0F-DE7B-4B34-8622-BC6A7B753604_1_105_c

Schrijf je in

* indicates required
Wanneer wil je mee doen?

Intuit Mailchimp