SoGett 2 Americana

Band, Studio, Verhuur Geluid en Audio, Recording & mixing

Café, Zaal, Terras, Tent of Festival


What you get:
Marcel & Yolanda
What’s it gonna be: a Big Party
What you’ll hear: Americana
Sound: Good feeling s with a "band in a box"
Concept: Wij beleven samen met het publiek gedurende ons optreden een roadtrip door het landschap van Americana. We verzorgen een optreden met een uitgebreide selectie uit stijlen die in Amerika hun herkomst vinden. Dat kan tóch ook een Nederlandse productie zijn.


Met een gitaar komen we naar diverse evenementen. We creëren een muzikaal behang voor recepties terrassen en kleine podia. In een café in een zaal of bij een festival gaan de remmen los en maken we er een feest van.

Gedurende ons optreden nemen we iedereen op mee reis door de muziekgeschiedenis, waardoor wij worden geïnspireerd.

Met ons geluid proberen we zo dicht mogelijk bij de sfeer te komen die de oorspronkelijke artiest bedoeld heeft. Desondanks kan de uitvoering door ons worden aangepast om met onze instrumenten die beleving te benaderen.

Klein geluid, maar groots qua performance kan het gebeuren, dat het achtergrond karakter, (mits de entourage het toelaat) toch over gaat in een (klein) feest(je).

Graag luisteren wij naar de live-registraties van de originele artiesten, om het karakter van de bands recht te kunnen doen. Wij willen een reis maken langs vele facetten  van de ruime keuze die er is in de muziekgeschiedenis van Americana.

Sommige muziekstukken ontroeren, anderen zijn een feest. Niemand blijft ongeroerd bij een avond van SoGett.